Ecologische, grote oppervlaktereiniger voor transportbanden, machines, muren en vloeren


Het assortiment van smeermiddelenspecialist Interflon is aangevuld met de Eco Cleaner Ecologische grote oppervlaktereiniger. Het gaat hier om een volledig biologisch afbreekbaar product met EU Ecolabel. Hier mee kunnen organische stoffen zoals oliën en vetten eenvoudig verwijderd worden van grote machineoppervlakken, transportbanden, vloeren en voertuigen. Ook in de voedingsmiddelenindustrie! De bijgeleverde dispenser voorkomt verspilling en garandeert de juiste dosering.

‘Good housekeeping’ is één van de basisprincipes van goed onderhoud. Netjes en schoon werken draagt bij aan een langere levensduur van equipment en een hogere machinebeschikbaarheid. Dit betekent onder meer dat zowel in een industriële als buitenomgeving machines en andere grote oppervlakken regelmatig moeten worden gereinigd van diverse soorten vuil. Speciaal voor het verwijderen van organische stoffen zoals vetresidu, gebruikte olie en algemeen organisch vuil biedt smeermiddelenspecialist Interflon de Eco Cleaner Ecologische grote oppervlakte reiniger.

Eigenschappen

Deze biologische reiniger combineert sterke industriële reinigingseigenschappen met F-Active technologie die de organische stoffen afbreekt. Het product is zelf biologisch afbreekbaar en beschikt over een EU Ecolabel. Bovendien is de halal gecertificeerde reiniger ook toe te passen in de voedingsmiddelenindustrie. Kenmerkend is verder dat er geen VOS/ADR zijn toegepast en dat er geen transport- of opslagbeperkingen gelden voor het niet-ontvlambare product.

Dispenser

Om verspilling tegen te gaan, wordt de Eco Cleaner geleverd in een bijbehorende dispenser. Deze is onder meer op machines, transportbanden en voertuigen te monteren. Hiermee wordt tevens voorkomen dat de gebruiker handmatig moet verdunnen. Zo levert Interflon een veilig en etiketvrij eindproduct dat past bij bedrijven met de focus op het waarborgen van beheerkosten. Voor de dosering in het algemeen geldt dat 0,5% voldoende is voor een normale hoeveelheid vuil terwijl voor agressieve vlekken een concentratie van 2 tot 5% wordt aanbevolen.

Toepassingen

De reiniger is onder andere toe te passen door ISO14001, HACCP of EMAS gecertificeerde bedrijven, de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie en openbare bedrijven die kopen volgens Green Public Procurement. Verder is het product terug te vinden bij schoonmaakbedrijven en professionele wasstraten. Niet alleen voor de reiniging van machines, voertuigen en transportbanden maar tevens voor muren, vloeren en sanitair.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *