11e Benelux Troffee voor thermisch verzinken 2017 – genomineerden


Op 30 juni heeft de jury zich uitgesproken over de 112 deelnemende projecten aan de jubileumeditie van onze tweejaarlijkse Trofee voor Thermisch Verzinken. Deze trofee wordt uitgereikt door Zinkinfo Benelux , de brancheorganisatie van de thermische verzinkers in de Benelux. Na rijp beraad kwam de jury tot de volgende nominaties:

Categorie A: INDUSTRIEBOUW (14 projecten)

Categorie B: UTILITEITSBOUW (26 projecten)

Categorie C: WONINGBOUW (17 projecten)

Categorie D: INFRA EN MOBILITEIT (13 projecten)

Categorie E: KARAKTERISTIEKE STALEN BOUWDELEN (26 projecten)

Categorie F: OPENBARE RUIMTE (15 projecten)

Uit deze nominaties heeft de jury één laureaat per categorie gekozen die bekend zullen worden gemaakt tijdens de Nationale Staalbouwdag. Dit evenement gaat door op dinsdag 10 oktober in de Kromhouthal te Amsterdam. Elke laureaat ontvangt een trofee. Alle ingediende projecten komen ruim aan bod in een boek dat zal worden voorgesteld tijdens de Nationale Staalbouwdag. Alle deelnemende projecten zullen in een digitale editie van het Zinkinfo Magazine verschijnen. Op de website van Zinkinfo Benelux is een pagina gewijd aan elk project  van deze editie.

De jury bestond uit de volgende 4 personen:

  • Dhr. Frans Leenaerts – Util (bestuurder) – juryvoorzitter
  • Dhr. John Herik – Jan Kuipers Nunspeet (purchase manager)
  • Dhr. John van de Weg – Knevel Architecten (partner / project architect)
  • Dhr. Marc Van Hout – Seco Nederland (senior ingenieur)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *