LIMA 600L ontbraamtrommel opgeleverd bij Constructiebedrijf Mous BV


Wij hebben bij Constructiebedrijf Mous BV te Akersloot een LIMA 600L ontbraamtrommel geïnstalleerd

De machine wordt ingezet om kop- en voetplaten te ontbramen. Deze worden met een plasmasnijmachine gesneden. Afhankelijk van de grootte van de te ontbramen delen en het gewenste eindresultaat worden er meestal kleinere metaaldelen toegevoegd zoals ponsdoppen, moeren of zelf gesneden piramides. Zo wordt het ontbraamresultaat te verbeteren.

De ontbraamtrommel is voorzien van een afzuiging. Hierdoor wordt het vrij gekomen stof direct afgezogen. De trommel kan een totaalgewicht aan van 800 kg. Het maximale geluidsniveau bedraagt slechts 72 dB(A).

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *