Formica Group presenteert Formica Infiniti™, haar slimste afwerkingooit, op Material Xperience


Formica Group, pionier op het gebied van hogedruklaminaat, presenteerd Formica Infiniti™, haar best presterende oppervlaktemateriaal tot nu toe op Material Xperience, het toonaangevende Nederlandse evenement voor interieurarchitecten en -ontwerpers (Stand D8, Utrecht, Nederland, 6 tot 10 februari). Formica Infiniti™ gaat vingerafdrukken en vlekken tegen, is postformeerbaar en beschikt over een ongeëvenaard kleurenpalet. De technologie (met patent in aanvraag) vertegenwoordigt een nieuwe evolutie in laminaat en is zo de gedroomde deelnemer voor de innovatieve Material Xperience.

De zijdezachte matte afwerking van Formica Infiniti™ voegt doelbewust een zintuiglijke dimensie toe aan elk interieur. De zachte textuur geeft verticale en horizontale oppervlakken een tijdloze, kwaliteitsvolle uitstraling. Formica Infiniti™ is erg flexibel in gebruik. Haar postformeerbare eigenschappen maken afgeronde randen mogelijk. Dat creëert nieuwe ontwerpmogelijkheden voor architecten en designers die een interieur willen stroomlijnen. Het product absorbeert het licht grotendeels. Dat accentueert kleur en textuur. Het oppervlak oogt neutraler en leidt de aandacht niet af zoals hoogglans dat doet. Het uitgebreide aanbod van Formica InfinitiTM omvat 20 trendy kleuren en patronen. Er zijn tien neutrale kleuren, die het hele spectrum van koele tot warme kleuren beslaan, en zeven chromatische kleuren om accenten aan te brengen. Daarnaast beantwoorden drie subtiele toon-op-toon-patronen, exclusief bij Formica Group, aan de vraag naar neutrale kleuren die vandaag groot is bij ontwerpers en architecten.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *