-advertorial- De allernieuwste innovaties voor oppervlaktetechniek bij Rösler’s Open Dag


Op 11 en 12 mei 2017 nodigt Rösler Benelux B.V. bedrijven uit om tijdens een open dag de firma in Oss te bezoeken. Voor sommigen stond Rösler voorheen bekend onder de namen Cetema en Rotofinish. De open dag heeft als aanleiding het 25-jarig jubileum. Rösler gaat zich nog sterker dan voorheen te profileren als kennispartner voor de hele metaalindustrie. Het streven is om de brede ervaring op het gebied van oppervlaktetechniek toegankelijk te maken voor de hele bedrijfskolom.

 

‘Open House’ bij Rösler Benelux
Het programma van het ‘Open House’ omvat daarmee naast een rondleiding en presentaties ook demonstraties, een beurs en verschillende workshops. Doel is om producerende bedrijven uit de hele bedrijfskolom te informeren over actuele ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktetechniek. De focus zal daarbij vooral liggen op drie hoofdthema’s: staalbouw/plaatwerk, metaalprinten en de oppervlaktebehandeling van RVS in de levensmiddelenindustrie. Vandaar dat zowel bedrijven worden uitgenodigd die machines bouwen, grondstoffen leveren als onderdelen bewerken, evenals dienstverlenende bedrijven en verenigingen die actief zijn binnen de branche. Voor alle geledingen van de bedrijfskolom geldt dat op een praktische en directe manier kennis kan worden gemaakt met de vele facetten van oppervlaktetechniek en de stand der techniek op dat gebied.

Ondersteunen door kennis te delen
In plaats van terug te blikken heeft Rösler Benelux B.V. het jubileum vooral aangegrepen om in kaart te brengen welke kwaliteiten in de toekomst het verschil zullen maken en op welke punten verbeteringen en vernieuwingen mogelijk zijn. Uitkomst is dat Rösler Benelux B.V. zich nadrukkelijk wil profileren als kennispartner voor de hele metaalindustrie. Door nauwe samenwerking met alle partners, zowel klanten als leveranciers, kan kennis met betrekking tot oppervlaktetechniek sneller en effectiever worden verspreid door de hele bedrijfskolom. Op basis van de vele jaren ervaring op het gebied van oppervlaktetechniek kan Rösler Benelux B.V. bedrijven op alle niveaus van de bedrijfskolom bijstaan bij het inrichten van het productieproces en het realiseren van eindproducten met topkwaliteit. Rösler Benelux B.V. kan daarbij gericht informeren over risico’s en problemen en adviseren over duurzame alternatieven. Daardoor wordt Rösler Benelux B.V. aantrekkelijker als partner en leverancier.

Inschrijven voor rondleiding en workshops
U kunt op deze dag vele demonstraties verwachten van de nieuwste innovaties op het gebied van oppervlaktetechniek, boor-, zaag-, laser-, coating- en additive manufacturing systemen. In samenwerking met Rösler´s partners worden er workshops gegeven met daarin de nieuwste ontwikkelingen en handige praktische cases. Tijdens de rondleiding kunt u machinedemonstraties verwachten en krijgt u een beter beeld van de samenwerkende bedrijven.

Meer informatie: www.rosler.nl/open-house

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *