Coatings Innovatiedag


Het succes van de Coatings Innovatiedag van 2015 krijgt een vervolg in 2017! Opnieuw komt er een groots evenement waar innovaties voor de coatings en ink industrie in de schijnwerpers komen te staan. Het thema is deze keer ‘Inspire & Connect’. Een podium en netwerk voor iedereen om inspiratie op te doen en nieuwe verbindingen te leggen. Grijp deze kans om innovatieprojecten te versnellen.

Geef een pitch!
Heeft u een nieuwe vinding op het gebied van stoffen, procestechnologie of een andere noviteit die interessant kan zijn voor de coatings industrie? Heeft u een oplossing bedacht voor de maatschappelijke uitdagingen waar deze industrie voor staat, nu en in de toekomst?

Meld u dan aan om een korte pitch van 5 minuten te geven, plus 5 minuten Q&A. De pitch mag in het Nederlands of in het Engels worden gegeven. Stuur een korte omschrijving van uw vinding (max 250 woorden) en een CV uiterlijk vrijdag 20 januari 2017 naar feenstra@vvvf.nl. Een team van experts binnen de VVVF en NVVT zal de inzendingen beoordelen en een selectie maken.

Huur een informatiestand
Wilt u geen pitch houden maar wel graag uw informatie presenteren? Dan kunt u een informatiestand huren. Informatie hierover kunt u opvragen bij VVVF, Catelijne Hopmans, hopmans@vvvf.nl.

Voor wie
Het publiek bestaat uit een netwerk van wetenschappers, onderzoekers, laboratorium- en R&D-medewerkers, en u treft er ook consultants, ontwerpers, uitvinders, startups en andere instanties die de verf- en inktbedrijven op weg kunnen helpen om innovatieprojecten een boost te geven. Ook vertegenwoordigers van de bedrijven op het IPKW-terrein en van andere branches zijn hierbij aanwezig.

Conceptprogramma

  • 10.00 uur Ontvangst
  • 10.30 uur Opening
  • 10.35 uur Gastlezing (nader te bepalen)
  • 11.00 uur Over de Grenzen heen – Maak kennis met noviteiten binnen de verschillende secties van de Nederlandse Bond voor Materialenkennis
  • 12.00 uur Netwerklunch – Bezoek de informatiestands in de Innovatiehal – Bezoek de demohuizen voor duurzame woonconcepten op het IPKW-terrein
  • 13.30 uur Pitches van noviteiten en Q&A
  • 15.30 uur Netwerkborrel

Organisatie
De Coatings Innovatiedag wordt georganiseerd door de brancheorganisatie voor de verf- en drukinktindustrie (VVVF) en de Nederlandse Vereniging voor VerfTechnici (NVVT).

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *