Speciale reeks EV-poedercoatings van AkzoNobel


AkzoNobel heeft een nieuwe reeks Resicoat EV-poedercoatings gelanceerd om het batterijsysteem en de elektrische componenten van een nieuwe generatie elektrische voertuigen (EV’s) te beschermen.

Het toekomstige succes van EV’s is afhankelijk van de prestaties van de batterij en bijbehorende systemen. De prestaties van de batterij worden echter sterk beïnvloed door de omgeving en daarom heeft hij bescherming nodig om de prestaties van het voertuig en de veiligheid van de passagiers te waarborgen. Poedercoatings kunnen de prestaties van de batterij verbeteren door isolatie tegen elektrische stroom en bescherming tegen corrosie te bieden. Dit betekent dat fabrikanten de levensduur van de batterij kunnen verlengen en ervoor kunnen zorgen dat de batterij langer beter presteert.

Elk van de vijf productreeksen die binnen het Resicoat EV-assortiment zijn ontwikkeld, zijn specifiek geïnnoveerd om de veiligheid en prestaties van de elektrische auto’s van morgen te verbeteren. Ze hebben superieure elektrisch isolerende eigenschappen en verbeterd thermisch beheer om de batterijsystemen, motoren en elektrische opslageenheden te helpen beschermen.

Reeks

Het assortiment omvat Resicoat EVpack dat een reeks beschermende eigenschappen biedt voor het batterijpakket of de behuizing om elektrische systemen te isoleren; Resicoat EVcell die uitstekende cel-tot-cel elektrische isolatie biedt voor zelfs de meest ingewikkelde ontwerpen; en Resicoat EVcooling, ontworpen om superieure prestaties te leveren op het gebied van thermische geleidbaarheid, elektrische isolatie, randdekking en consistente filmvorming in koelbuis- en koelplaattoepassingen.

Het bevat ook Resicoat EVbusbar om de rails te coaten die elektriciteit transporteren en distribueren om de warmteafvoer te verbeteren en een lagere vuurbelasting te ondersteunen met een langere levensduur tijdens thermische impact. Om de elektromotor te beschermen, bevat het Resicoat EVmotor-assortiment epoxypoederoplossingen die specifiek zijn ontworpen voor de elektrische isolatie van haarspeldstators.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.