Digitalisering en kostenbesparing gecombineerd in ultracompacte niveauschakelaar


  • Volledige diagnose en inbedrijfstelling mogelijk via IO-Link
  • Detectie van schuim, slurries, vloeistoffen en de scheidingslaag tussen twee vloeistoffen
  • Ideaal toepasbaar in de meest uiteenlopende industrieën: water, levensmiddelen en dranken, farmaceutische en chemische

De nieuwe Sitrans LCS050 van Siemens is een kosteneffectieve capacitieve niveauschakelaar, die flexibiliteit biedt voor een breed scala aan vloeistoftoepassingen. Het ultracompacte ontwerp, met 360-graden visuele statusindicatie en chemisch bestendige meetsonde is ideaal voor gebruik in kleine ruimtes waar een compacte schakelaar met een korte insteeklengte nodig is.

Sitrans LCS050, met zijn roestvrij stalen constructie, M12-connector en verschillende soorten schroefdraadaansluitingen, is geschikt voor toepassingen in tal van industrieën, van standaard industriële toepassingen tot specifieke toepassingen in de levensmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische en chemische industrie.Tot de gebruiksvriendelijke kenmerken van de Sitrans LCS050 behoort een snelle en gemakkelijke installatie zonder dat instellen of kalibreren nodig is: het instrument functioneert direct zodra deze onder spanning staat. In veeleisende applicaties waar het instrument last kan hebben van productaangroei of als de gebruiker de interface tussen twee vloeistoffen wil meten, biedt de IO-Link-bus de mogelijkheid tot finetuning van het instrument. De intelligente functies van de Sitrans LCS050 zorgen ervoor dat het instrument nauwkeurig, betrouwbaar en reproduceerbaar het proces bewaakt, alsmede gebruikers de mogelijkheid biedt om veranderingen in hun processen te voorspellen. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.