Abird en Hef & Hijs gaan verder als Boels Industrial


Ruim 3 jaar geleden nam Boels Rental de industrie-specialisten Abird en Hef & Hijs Nederland over. Sindsdien profileerden Abird en Hef & Hijs Nederland zich al als ‘part of’ Boels. Vanaf 1 februari 2021 gaan beide bedrijven verder onder de naam Boels Industrial.

Specialisten in industrieel materieel

Zowel Abird als Hef & Hijs Nederland zijn specialisten in de industrie. Abird richt zich op klanten in de industrie, petrochemie en maritieme sector. Hef & Hijs Nederland is gespecialiseerd in de verhuur van hef- en hijsmiddelen. Met het samenvoegen van beide bedrijven onder één merknaam is Boels Industrial meer dan ooit de one-stop-shop partner voor al het benodigde materieel in de industrie. Klanten hebben slechts één aanspreekpunt voor het huren van industrieel materieel en andere machines en gereedschappen uit de vloot van Boels.

Veiligheid topprioriteit

Veiligheid blijft prioriteit nummer 1 voor Boels Industrial. De industrieel specialist is VCA** en ISO9001 gecertificeerd. “Een vanzelfsprekendheid”, zegt Peter Jan Troost, General Manager van Abird en Hef & Hijs. “Binnen de industriële branche is veiligheid cruciaal. We komen op petrochemische sites tijdens bijvoorbeeld onderhoudsstops. Tijdens deze periodes gaat het erom dat het werk snel en vakkundig gedaan wordt. Het vraagt om een flexibele en betrouwbare partner die werkt volgens strikte veiligheidseisen. Wij zijn die partner.”Zelfde materieel, zelfde medewerkers
Voor klanten verandert er weinig. Zij kunnen nog steeds terecht bij dezelfde ervaren en vakkundige medewerkers voor kennis en advies op maat. Alle Abird en Hef & Hijs vestigingen behouden hun specialisme en ook het verhuurassortiment blijft hetzelfde. Sinds de overname door Boels is flink geïnvesteerd in nieuwe en moderne machines, de gemiddelde leeftijd van het materieel zit onder de 4 jaar. Wat ook niet verandert zijn flexibiliteit, snelle levering en service op maat. Peter Jan Troost: “We kunnen nog beter op specifieke wensen van onze klanten reageren. Zeg maar wat je nodig hebt. Wij zorgen dat het er komt. We staan 24/7 voor onze klanten klaar, zoals ze van ons gewend zijn.”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *