Eurolacke introduceert Colour Wall


Met de kwinkslag; powdered by EUROLACKE, introduceert EUROLACKE een uniek concept; de Colour Wall. Met de Colour Wall kunnen partners van EUROLACKE haar relaties en potentiële relaties voorzien van een professioneel kleuradvies. Op de fraai vormgegeven wand worden ca. 500 verschillende poedercoatings getoond. De stalen met zowel vlakke als afgeronde zijden geven de vele kleuren, oppervlakken, glansgraden en metallic effecten perfect weer. Op de wand worden niet enkel RAL kleuren getoond, maar ook vele speciale kleuren en effecten uit de EUROLACKE Colour Collections.

“De Colour Wall is een compacte versie van de wand welke we in ons onlangs gebouwde Colour Experience Center in Tiel laten zien,” aldus John Theewis, directeur EUROLACKE. “Hier tonen we meer dan 3000 verschillende poedercoatings. Het mooie van de Colour Wall is dat onze partners een enorm assortiment aan speciale kleuren en effecten kunnen tonen en zo goed in staat zijn om zowel een technisch als kleuradvies te geven. Alle getoonde poedercoatings zijn snel uit voorraad leverbaar. Dit biedt flexibiliteit en snelheid naar de markt en voorkomt onnodige voorraden en daarmee kosten voor de betrokken partijen.”

Colour Wall Network

Bij EUROLACKE geloven we in de kracht van het collectief.

Van daaruit werd het idee geboren om het exclusieve Colour Wall Network te introduceren. 
Partners van EUROLACKE met een Colour Wall kunnen zich hierbij aansluiten. Het netwerk verbindt potentiële opdrachtgevers en applicateurs met elkaar. Een netwerk waarbinnen kennisdeling centraal staat en professionals een nieuw licht werpen op kleur- en applicatievraagstukken. Een absolute “win” voor alle EUROLACKE partners.

Altijd dichtbij

EUROLACKE vertegenwoordigt de Alesta® poedercoatings van Axalta Coating Systems binnen Nederland. EUROLACKE heeft afgelopen zomer het kantoorpand in Tiel vernieuwd, inclusief het Colour Experience Center waar wellicht het grootste assortiment poedercoatings ter wereld te zien is. Ook vindt men hier een vernieuwde opleidingsruimte waar meerdaagse trainingen worden gegeven. Met het “poedercoat epicentrum” centraal in Nederland en de Colour Walls bij de EUROLACKE partners is EUROLACKE altijd dichtbij. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *