C&W Specialist Equipment Ltd wordt onderdeel van TQC Sheen


Industrial Physics Inc., wereldleider in test- en meetapparatuur, heeft C&W Specialist Equipment Ltd overgenomen. C&W ontwikkelt en produceert corrosie testkamers. C&W wordt onderdeel van TQC Sheen B.V., een innovatieve fabrikant van verf test- en inspectie apparatuur.

Industrial Physics’ merkportfolio speelt in op kritische test- en meetbehoeften in een breed scala industrieën. De nadruk ligt op verpakkingen en verpakkingsgerelateerde toepassingen. Industrial Physics bedrijven helpen klanten te voldoen aan de toenemende test- en kwaliteitsnormen van fabrikanten, consumenten en controlerende instanties. Industrial Physics is een portfoliobedrijf van Union Park Capital, een private equity-onderneming, gespecialiseerd in investeringen in industriële technologie.

C&W is in 1978 opgericht door Nigel Cremer. Door hoogwaardige en innovatieve producten te leveren is het bedrijf aanzienlijke gegroeid. De toevoeging van C&W Specialist Equipment Ltd. geeft TQC Sheen B.V. een completere productportfolio voor klanten die apparatuur voor verf-, coatings- en oppervlakte analyse nodig hebben.

“C&W testkabinetten kennen een grote groep gebruikers en hebben een sterke merknaam in de branche. We zijn erg verheugd om de C&W-productlijn in onze productportfolio op te nemen”, aldus Antoon van Osch, Managing Director van TQC Sheen B.V..

Nigel Cremer, Managing Director van C&W, zal verdergaan als Managing Director en rapporteren aan de heer Van Osch. “Ik ben heel blij dat Nigel tot het TQC Sheen team toetreedt. Nigel en zijn team zijn gerespecteerde veteranen in de industrie. Ze hebben een sterke reputatie in het leveren van service en betrouwbare producten aan klanten wereldwijd, die doorgaans ook kopen bij TQC Sheen”, aldus Antoon. “We zijn erg verheugd lid te worden van de Industrial Physics familie”, zegt Nigel. “C&W heeft een sterke productportfolio, trouwe klanten, maar miste het wereldwijde verkoop- en servicebereik van Industrial Physics. Nu we profiteren van Industrial Physics en zijn uitgebreide partner netwerk kunnen we meerwaarde leveren aan klanten overal ter wereld”.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.