Hendor presenteert nieuwe generatie filters


Hendor brengt een nieuwe generatie innovatieve filters op de markt. Hiermee speelt het bedrijf in op de behoefte naar duurzame en energiezuinige producten met een circulair grondstoffengebruik.

Hendor HE: win now, win later

De nieuwe Hendor Excellence (HE) serie bestaat uit filterpompen en filters met smart and practical design. Door zijn innovatieve ontwerp hebben de filters minder drukverlies, meer flow (+26%) en langere service intervallen. Vernuftige aanpassingen bestaan uit een robuuste scharniersluiting en smart pullback system, die zorgen voor optimale efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid.

Bedrijven in onze oppervlaktebehandeling industrie schalen flink op qua productiecapaciteit. Het verbruik van specialistische pompen en filters stijgt hierdoor, met een hogere milieu impact als gevolg. Hendor hecht veel waarde aan de kwaliteits- en duurzaamheidsstandaarden van de producten. Door deze ontwikkelingen moet Hendor zich nog meer verdiepen in ‘groene’ alternatieven.

Smart technology for future generations

De nieuwe filters zijn onderdeel van de Hendor smart technology for future generations strategie. Hendor heeft de overtuiging dat duurzaamheid verder gaat dan de tijd dat een pomp of fi lter meegaat. Verbruik van energie, grondstoffen, en filtermedia spelen evengoed een rol. In de hoop haar legacy nog lang te mogen voortzetten, streeft Hendor naar oplossingen die de klant langdurig vooruit helpen met een zo klein mogelijke voetafdruk op onze planeet. Vandaar de slogan voor deze campagne: win now, win later.

De core van Hendor draait om betrouwbaarheid en duurzaamheid. Al bijna 75 jaar wordt gestreefd naar oplossingen die de klanten langdurig ontzorgen. Een voorbeeld hiervan is een spare parts aanvraag voor een pomp die al 30 jaar draait en nog steeds optimaal werkt. Dat is het uitgangspunt voor de nieuwe generatie producten die bijdragen aan verduurzaming van de branche.

De nieuwe HE filters worden gelanceerd op 7 juni bij Surfin USA en 23 juni bij Surface Technology in Stuttgart. Hendor deelt in de aanloop naar deze lancering de laatste updates en het achtergrondverhaal op haar website.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.