Gouden aanbieding voor ION leden op de ION Dag voor de Ondernemer


ION leden op Tech2B; hét platform voor de maakindustrie

Of je nu een nieuwe leverancier voor maakdelen zoekt, een expertise vraagstuk hebt of meer zakelijke kansen wilt creëren. Tech2B biedt de oplossing!

Tech2B verbindt bedrijven. Dat betekent:

  • Voor inkopers: Bespaar tijd, vind betrouwbare toeleveranciers en digitaliseer jouw complete offertetraject.
  • Voor toeleveranciers: Laat je expertise zien in je bedrijfsprofiel, zorg dat je online beter vindbaar wordt en creëer zakelijke kansen.
  • Via dit platform kan een inkoper een selectie maken uit bedrijven die aanbieden wat hij nodig heeft op grond van een aanzienlijk aantal kentallen. Dat maakt voor de inkoper het zoeken overzichtelijker, en voor de aanbieder meer gericht op zijn diensten. Daarenboven wordt het gehele offerte traject gedigitaliseerd, waardoor een dossier wordt opgebouwd en de kans op fouten in het uitvoeringstraject minimaliseert.

Om de werking van het platform uit te leggen, zal Jaap Waalen van Tech2B tijdens de ION Dag voor de Ondernemer op 10 november een presentatie geven over de werking en de mogelijkheden.

Tijdens de presentatie op 10 november zal Tech2B u een gouden aanbieding doen. Schijf dus alvast in om deze kans op extra omzet niet te missen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Naar de website van Tech2B: https://www.tech2b.cc/

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.