Bij welk innovatief bedrijf staat deze ION Borghardt Award straks op de balie – schrijf in voor 7 september!


De inschrijvingsperiode voor de ION Borghardt Award sluit op vrijdag 7 september. De genomineerden worden op 19 oktober bekendgemaakt. De prijsuitreiking is op dinsdag 13 november 2018 tijdens de openingsceremonie van de Week van de Oppervlaktetechnologie te ’s-Hertogenbosch. Mocht u nog willen inschrijven, maak er dan nu werk van!

Tijdens de openingsceremonie van de Week van de Oppervlaktetechnologie 2018 in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch, zal juryvoorzitter prof.dr.ir. Arjan Mol van de TU Delft bekend maken wie de Award heeft gewonnen. De winnaar mag daarna het fraaie beeld van beeldend kunstenaar Patrick Visser op de balie van zijn bedrijf mag zetten. De plaats is overigens niet bepaald door Vereniging ION, en wilt u de Award ergens anders neerzetten, dan mag dat uiteraard ook. Het feit is dat alle awards die uitgereikt zijn sinds 2014, en die gemaakt zijn door beeldend kunstenaars, bij de receptie in de hal staan van de winnaars. Het is dus iets om TROTS OP te zijn.

Het kunstwerk “Corrosie” is ontworpen en gemaakt door beeldend kunstenaar Patrick Visser uit Leiderdorp. De stijl is Junk-art en is geheel vervaardigd uit restmateriaal. Meer informatie over de kunstenaar: https://www.patrickvisser-junkart.nl

Waarom de ION Borhardt Award?

De sterke Nederlandse economie wordt voor een belangrijk deel gedragen door de maakindustrie. Een ‘state of the art” oppervlaktebehandelende industrie is voorwaardelijk voor een sterke maakindustrie. Innovaties zijn dus een must en vandaar dat Vereniging ION de ION Borghardt Award van harte ondersteunt. Het ION Borghardt Award plein laat straks de 10 beste innovaties zien die de Benelux te bieden heeft op het gebied van oppervlaktetechnologie.

Wat levert het uw bedrijf op?

In de aankondigingen van de Week van de Oppervlaktetechnologie 2018 en de onderliggende evenementen zal aandacht worden besteed aan de ION Borghardt Award en de genomineerden. Tevens zullen de genomineerden tijdens het evenement in ’s-Hertogenbosch op het ION Borghardt Award plein de inzending aan het publiek mogen tonen. Bij de entree van de SURFACE Campus en de ION CONGRES Campus is hiervoor een speciale ruimte ingericht. Daarnaast zal er ook  aandacht worden besteed aan de genomineerden in de evenementcatalogus die onderdeel is van Vakblad OT nummer 2018/07.

De winnaar ontvangt naast de Award, de eeuwige roem en de plaquette. In Vakblad OT (Oppervlaktetechnieken) wordt extra media-aandacht besteed aan de Award. Het betreft onder andere een groot redactioneel artikel waarin het belang van uw inzending wordt weergegeven.

Indien de studentenprijs uitgereikt wordt (dit ter beoordeling van de jury), is er voor de winnaar, naast de eeuwige roem en een plaquette, een geldprijs van € 500,- beschikbaar. Uiteraard zal ook over deze innovatie een artikel in het Vakblad OT een artikel verschijnen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.