Cibo behaalt ISO 9001 certificaat


Bij Cibo behaalden we onlangs het ISO 9001 certificaat, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Dat is niet alleen heuglijk nieuws voor ons, maar ook voor u als klant! En wel om volgende redenen.

Dankzij dit certificaat hebt u als klant de garantie dat u het product krijgt waar wij bij Cibo voor staan: unieke en gepatenteerde schuurproducten die de nadruk leggen op tijdsbesparing en comfortverhoging. Maar het gaat om meer dan het product ‘an sich’.

De klant komt bij ons altijd op de eerste plaats en dat vindt u ook terug in onze dienstverlening. Iedereen weet perfect weet wat van hem/haar verwacht wordt, zodat u snel en op professionele wijze geholpen bent.

Iedere dag opnieuw besteden we veel aandacht aan kwaliteit in het algemeen, dit over de verschillende bedrijfsprocessen en afdelingen heen. Dit blijven we ook in de toekomst doen, waardoor we onze dienstverlening naar u toe verder kunnen optimaliseren.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *