Over Oppervlaktetechnieken

Vakblad Oppervlaktetechnieken
Vakblad Oppervlaktetechnieken is een vaktijdschrift voor onder meer opdrachtgevers, constructeurs, ontwerpers, applicateurs van oppervlaktetechnieken, onderhoudskundige functionarissen en corrosiedeskundigen. Vakblad Oppervlaktetechnieken verschijnt elf keer per jaar (gecombineerd juli/augustusnummer).

Doelstelling
De redactie stelt zich ten doel de industrie optimaal te informeren over zaken die voor de uitvoering en uitbesteding van oppervlaktetechniek relevant zijn. Rubrieksartikelen beschrijven processen, meetmethoden en samenwerkingsvormen.

Abonnementen
Wilt u zich aanmelden als nieuwe abonnee van ons vakblad Oppervlaktetechnieken? Of wilt u als bestaande abonnee uw (adres)wijzigingen doorgeven of zich afmelden? Klik dan hier. __________________________________________________________________________

Oppervlaktetechnieken is een uitgave van de Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland, Vereniging ION (voorheen Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen, VOM). De Vereniging ION behartigt de technische en bedrijfseconomische belangen van haar leden die bedrijfsmatig actief zijn in de oppervlaktebehandelende industrie. Tevens verzorgt de Vereniging ION ook cursussen en opleidingen op uw vakgebied. Wilt u meer weten over de Vereniging ION, de voordelen of u direct aanmelden? Kijk op vereniging-ion.nl.