AFT rvs koopt in blessuretijd langbandschuurmachine op TechniShow

AFT rvs uit Heeg heeft onlangs op de TechniShow in de blessuretijd van de TechniShow nog een compacte langbandschuurmachine van het fabricaat Kuhlmeyer aangekocht bij HEVAMI oppervlaktetechniek uit Veghel.

De firma AFT rvs, welke gespecialiseerd zijn in de productie van hoogwaardige rvs producten voor de jacht- en scheepsbouw, zagen in de compacte langbandschuurmachine een perfecte aanvulling op het reeds bestaande machinepark. De flexibiliteit van de machine en de éénvoudige werkwijze spraken hierbij erg aan.

Zo is deze recent geïntroduceerde compacte langbandschuurmachine voorzien van diverse bestaande technieken welke zich in de praktijk reeds vele jaren bewezen hebben. Zo is ook deze langbandschuurmachine voorzien van de voor Kuhlmeyer kenmerkende driehoekige bandvoering waardoor de operator een goed zicht op de te bewerken werkstukken heeft en waardoor de schuurbanden zich tot meer dan 90 graden laten kantelen zodat lasnaden op twee- en driedimensionale werkstukken zich perfect laten afwerken. Verder is de bandsnelheid frequentiegeregeld zodat deze naar behoefte ingesteld kan worden. Om extra flexibel te zijn heeft de EBSC machine een tafel waarbij de houten latten zich gemakkelijk laten verwijderen en een aandrukgereedschap welke naar keuze voorzien kan worden van een vlakke aandrukschoen of contactrol voor een slijpstructuur. Met de finishing kan gevarieerd worden van een normaal schuurbeeld tot een oppervlakte welke goed is als voorbewerking voor hoogglans. Daarnaast heeft AFT ook de optionele ontbraamtool aangekocht zodat men ook instaat is om eenvoudig plaatdelen te voorzien van een kantenafronding.

Voor HEVAMI was de verkoop in de blessuretijd een mooie afronding van een succesvolle TechniShow-deelname waarin wij veel nieuwe en bestaande klanten hebben mogen ontvangen. Namens de medewerkers van HEVAMI oppervlaktetechniek willen wij dan ook iedereen hartelijk bedanken voor het bezoek aan onze stand op de TechniShow.

 

Reageer als gast

0

Reacties

  • Geen reacties gevonden