Ecologische, ‘grote oppervlakte’ reiniger voor transportbanden, machines, muren en vloeren

Het assortiment van smeermiddelenspecialist Interflon is aangevuld met de Eco Cleaner Ecologische grote oppervlakte reiniger. Het gaat hier om een volledig biologisch afbreekbaar product met EU Ecolabel waarmee organische stoffen zoals oliën en vetten eenvoudig zijn te verwijderen van grote (machine)oppervlakken, transportbanden, vloeren en voertuigen. Ook in de voedingsmiddelenindustrie! De bijgeleverde dispenser voorkomt verspilling en garandeert de juiste dosering.

‘Good housekeeping’ is één van de basisprincipes van goed onderhoud. Netjes en schoon werken draagt bij aan een langere levensduur van equipment en een hogere machinebeschikbaarheid. Dit betekent onder meer dat zowel in een industriële als buitenomgeving machines en andere grote oppervlakken regelmatig moeten worden gereinigd van diverse soorten vuil. Speciaal voor het verwijderen van organische stoffen zoals vetresidu, gebruikte olie en algemeen organisch vuil biedt smeermiddelenspecialist Interflon de Eco Cleaner Ecologische grote oppervlakte reiniger.

Eigenschappen
Deze biologische reiniger combineert sterke industriële reinigingseigenschappen met F-Active technologie die de organische stoffen afbreekt. Het product is zelf biologisch afbreekbaar en beschikt over een EU Ecolabel. Bovendien is de halal gecertificeerde reiniger ook toe te passen in de voedingsmiddelenindustrie (NSF-A1). Kenmerkend is verder dat er geen VOS/ADR zijn toegepast en dat er geen transport- of opslagbeperkingen gelden voor het niet-ontvlambare product.

Dispenser
Om verspilling tegen te gaan, wordt de Eco Cleaner geleverd in een bijbehorende dispenser die op onder meer machines, transportbanden en voertuigen is te monteren. Hiermee wordt tevens voorkomen dat de gebruiker handmatig moet verdunnen en levert Interflon een veilig en etiketvrij eindproduct dat past bij bedrijven die een focus hebben op het waarborgen van beheerkosten. Voor de dosering in het algemeen geldt dat 0,5% voldoende is voor een normale hoeveelheid vuil terwijl voor agressieve vlekken een concentratie van 2 tot 5% wordt aanbevolen.

Toepassingen
De reiniger is onder andere toe te passen door ISO14001, HACCP of EMAS gecertificeerde bedrijven, de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie en openbare bedrijven die kopen volgens Green Public Procurement. Verder is het product terug te vinden bij schoonmaakbedrijven en professionele wasstraten. Niet alleen voor de reiniging van machines, voertuigen en transportbanden maar tevens voor muren, vloeren en sanitair.

Reageer als gast

0

Reacties

  • Geen reacties gevonden