AluminiumNext

In een dag alles voor aluminium productontwikkeling binnen handbereik. Dit levert je efficiënte goedkope aluminium productontwikkelingen op. Waarbij de materiaalkeuze snel gemaakt is, zodat de tijd besteed kan worden aan het slim integreren van functies in je ultieme ontwerp; Jij blij en je bedrijf blij.

Aluminium is een materiaal met interessante restwaarde en 100% recyclebaar. Wist je dat er gemiddeld in ieder alu product in EU nu reeds voor 52% gerecycled metal content aanwezig is?

Nieuwe producten en innovaties worden een succes met een goed team van engineers en die de behoefte van de gebruikers en klanten kennen en modernste technieken uit de markt benutten.

Hiervoor is het noodzakelijk buiten de deur te kijken en veel kennis te halen in een zo kort mogelijke tijd. Wat zijn de ontwikkelingen op gebied van efficiënt en optimaal materiaal gebruik? Wat voor een rol speelt aluminium hierin.

In 8 stappen praten we je helemaal bij op aluminiumvlak en natuurlijk kun je netwerken met specialisten uit de industrie, collega bedrijven en experts.

Omdat deze informatie je niet mag ontbreken zijn wij een dag boordevol kennis en activiteit voor je aan het inrichten.

De themadag AluminiumNext is voor

  • Ontwerpers
  • Constructeurs
  • Productontwikkelaars
  • Geïnteresseerden in ontwikkelingen op het gebied van Aluminium

AluminiumNext wordt 12 september 2017 georganiseerd door Mikrocentrum, Aluminium Centrum en Aluminium Metal Knowledge.

Mis het niet en meld je nu aan.

Voor meer informatie zie: https://mikrocentrum.nl/evenementen/themabijeenkomsten/aluminiumnext-2017/

Reageer als gast

0

Reacties

  • Geen reacties gevonden